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Beitrag: Schlechte Zeiten fuer Turkey's (Gelesen: 2025 mal) |
frischefische
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julia/anc
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Re: Schlechte Zeiten fuer Turkey's
(Antworten #1 Datum: November 20th, 2005 um 2:18:26am) |
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Hi Rainer,
Fleisch und Wurst ist nicht erlaubt , Kaese soweit ich weiss schon (zumindest habe ich schon Kaese, Brot und Brezeln mitgebracht und keinen hat es interessiert). Viel Spass in Deutschland... Wohnst Du hier? Julia
Meat and Animal Products and Byproducts Fresh, dried, or canned meats and meat byproducts are prohibited entry into the United States from most foreign countries because of the continuing threat of foot-and-mouth disease (FMD), bovine spongiform encephalopathy (BSE, or mad cow disease), and other animal diseases. If meat from restricted countries is used in preparing a product (e.g., beef broth), the product is usually prohibited. http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/clearing_goods/agri_prod_inus.xml#top gespeichert
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julia/anc
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Re: Schlechte Zeiten fuer Turkey's
(Antworten #2 Datum: November 20th, 2005 um 2:21:26am) |
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General List of Approved Products Aloe Vera (above ground parts) Bat nut or devil pod (Trapa bicornis) Breads, cakes, cookies, and other bakery goods Candies Cannonball fruit Chinese water chestnut Coffee (roasted beans only) Fish * Flower bulbs Fruits, canned Garlic cloves (peeled) Lily bulbs (Lilium spp.) for planting Maguey leaf Matsutake Mushrooms Nuts (roasted only) Palm hearts (peeled) Sauces, canned or processed Seaweed * Seeds for planting or consumption Shamrocks leaves without roots or soil St. John's Bread Singhara nut (Trapa bispinosa) Tamarind bean pod Truffles Vegetables, canned or processed Water chestnut (Trapa natans)
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/clearing_goods/agri_prod_inus.xml#top gespeichert
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frischefische
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julia/anc
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Peter Kamper
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CharlieAK
Sourdough
North to the future!
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frischefische
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Re: Schlechte Zeiten fuer Turkey's
(Antworten #7 Datum: November 22nd, 2005 um 3:47:17am) |
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hallo julia, hallo peter, insgeheim dachte ich, werde ich eventuel von einem/einer turkeyexperten/in zu einer einweissung mit anschliessender verkostung eingeladen ok ein bischen spass muss sein........... also anke, fuer eine "nicht-hessin". de presssack is die groeste worscht die de metzger mache konn, do werd de maaaache von de sau genomme un so lang worschtbraed nei gestoppt bis des en richtich dicke presssack werd. manchmal anschliessend noch gerraeuchert, in scheiben geschnitten auf einem stueck frischen sauerteigbrot serviert, mmmmmmhhhhh koestlich
peter, danke fuer den tip, gute rezepte auf der seite.
liebe gruesse rainer gespeichert
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